PRÁVĚ PROBÍHÁ PROJEKT

Rekonstrukce a modernizace objektu Střední školy rybářské a vodohospodářské Jakuba Krčína

>> více

PRÁVĚ PROBÍHÁ PROJEKT

Traditions and Education as A Sharing of cultures around water

>> více

Vzdělání pro veřejnost

Nabízíme PROFESNÍ REKVALIFIKACE pro tyto profese:

  • Rybníkář
  • Líhňař
  • Pstruhař
  • Zpracovatel ryb
  • Chovatel vodní drůbeže
>> více

VIDEO vizitka

NOVÝ KURZ PRO RYBÁŘSKÉ HOSPODÁŘE

NOVÝ KURZ PRO RYBÁŘSKÉ HOSPODÁŘE  

Na Střední škole rybářské a vodohospodářské Jakuba Krčína v Třeboni proběhne další kolo KURZŮ PRO RYBÁŘSKÉ HOSPODÁŘE.

Zobrazit

PROFESNÍ KVALIFIKACE PSTRUHAŘ (PK)

PROFESNÍ KVALIFIKACE PSTRUHAŘ (PK)  

Dne 5. března 2018 od 7:30 hodin proběhne na naší škole PK Pstruhař.

Zobrazit

Hospodářské zkoušky

Hospodářské zkoušky  

Od 01.04.2016 je možné se na SŠRV v Třeboni podle § 22 odst. 9 zákona č. 99/2004 Sb. a § 23 prováděcí vyhlášky č. 197/2004 Sb. přihlašovat do kurzu pro RYBÁŘSKÉ HOSPODÁŘE. Pro zařazení do kurzu stačí pouze vyplnit příslušnou přihlášku (Přihláška do kurzu pro rybářské hospodáře) a zaslat ji na adresu školy.

Zobrazit

Profesní kvalifikace

Profesní kvalifikace pro veřejnost:
Rybníkář, Líhňař, Pstruhař, Zpracovatel ryb, Chovatel vodní drůbeže

Zobrazit

Kalendář akcí

POÚTSTČTSONE
                                          
Změny v rozvrhu

Jídelní lístek

od 23. do 27.4.2018

AKTUÁLNÍ jídelní lístek pro tento týden.

>> více

Obory studia

Maturitní obor

Učební obor

Nastavbové studium

Služby pro veřejnost

  • Turistické ubytování v domovech mláděže
  • Pronájem autobusu MB + VW
  • Nabídka stravování
>> více

Kontakty

Táboritská 941/II
379 01 Třeboň

TELEFON: 384 721 216
EMAIL: info@ssrv.cz
FAX: 384 724 401
ID datové schránky: rhkyuzm

Partneři školy

bioproESFlogo ropmšmtdíla rožmberkůuniv 2ubytování

Kontakty

Střední škola rybářská
a vodohospodářská
Jakuba Krčína, Třeboň

Táboritská 941/II, 379 01 Třeboň

Email: info@ssrv.cz

Fax: 384 724 401, 384 758 232
Telefon: 384 721 216

Mapa
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace Rozumím