PRÁVĚ PROBÍHÁ PROJEKT

Rekonstrukce a modernizace objektu Střední školy rybářské a vodohospodářské Jakuba Krčína

>> více

PRÁVĚ PROBÍHÁ PROJEKT

Traditions and Education as A Sharing of cultures around water

>> více

Vzdělání pro veřejnost

Nabízíme PROFESNÍ REKVALIFIKACE pro tyto profese:

  • Rybníkář
  • Líhňař
  • Pstruhař
  • Zpracovatel ryb
  • Chovatel vodní drůbeže
>> více

VIDEO vizitka

Ing. Miloslav Šír, CSc.

Rok narození: 1956

Vzdělání

  • Střední průmyslová škola stavební, obor Vodní stavby
  • Stavební fakulta ČVUT v Praze, stavební inženýr v oboru Vodní hospodářství a vodní stavby
  • Výzkumný ústav pro zúrodnění zemědělských půd, kandidát zemědělských a lesnických věd v oboru Meliorace

Praxe

  • Výzkumný ústav pro zúrodnění zemědělských půd v Praze, hydrolog
  • Ústav pro hydrodynamiku AVČR v Praze, hydrolog
  • Fakulta rybářství a ochrany vod Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, učitel hydrofyziky a hydropedologie

Další informace

  • Pozice na škole: učitel předmětu Vodní stavby

Konzultační hodiny

  • A: ST 9:35 - 9:55 hod., ČT 15:50 - 16:30 hod.
  • B:ST 9:35 - 9:55 hod., PO 15:05 - 15:50 hod.

Kontakt

  • telefon: 384 758 237
  • e-mail: msir@ssrv.cz, milo_sir@yahoo.com

Kalendář akcí

POÚTSTČTSONE
                                          
Změny v rozvrhu

Maturitní ples

8. 12. 2017 V KKC Roháč od 19:00 hodin.

3. ledna 2018 začíná výuka

po vánočních prázdninách

Obory studia

Maturitní obor

Učební obor

Nastavbové studium

Služby pro veřejnost

  • Turistické ubytování v domovech mláděže
  • Pronájem autobusu MB + VW
  • Nabídka stravování
>> více

Kontakty

Táboritská 941/II
379 01 Třeboň

TELEFON: 384 721 216
EMAIL: info@ssrv.cz
FAX: 384 724 401
ID datové schránky: rhkyuzm

Partneři školy

bioproESFlogo ropmšmtdíla rožmberkůuniv 2ubytování

Kontakty

Střední škola rybářská
a vodohospodářská
Jakuba Krčína, Třeboň

Táboritská 941/II, 379 01 Třeboň

Email: info@ssrv.cz

Fax: 384 724 401, 384 758 232
Telefon: 384 721 216

Mapa
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace Rozumím