PRÁVĚ PROBÍHÁ PROJEKT

Rekonstrukce a modernizace objektu Střední školy rybářské a vodohospodářské Jakuba Krčína

>> více

PRÁVĚ PROBÍHÁ PROJEKT

Traditions and Education as A Sharing of cultures around water

>> více

Vzdělání pro veřejnost

Nabízíme PROFESNÍ REKVALIFIKACE pro tyto profese:

  • Rybníkář
  • Líhňař
  • Pstruhař
  • Zpracovatel ryb
  • Chovatel vodní drůbeže
>> více

VIDEO vizitka

Mgr. Cepáková Hana

Motto:

„Ať si myslíte, že něco dokážete, nebo nedokážete, vždy máte pravdu.“ (Henry Ford)

Rok narození: 1987

Vzdělání:

  • FTVS UK Praha
  • Pedf UK Praha

Praxe:

  • SSP Obrataň
  • Od 2016 učitelka biologie a tělesné výchovy SŠRV

Kurzy:

  • Instruktor lyžování
  • Instruktor školní vodní turistiky
  • Trenér plavání 1. třídy

Další informace:

  • Třídní E 1.
  • Koordinátorka EVVO

Koníčky:

  • Sport – plavání, běh, jóga, TRX
  • Maďarský ohař

Konzultační hodiny:

A týden

  • PO 9:35 – 9:55
  • ÚT 15:00 – 15:30

B týden

  • ÚT 15:00 – 15:30
  • ČT 9:35 – 9:55

Kontakt:

Telefon: 384 758 234

E-mail: hcepakova@ssrv.cz

Kalendář akcí

POÚTSTČTSONE
                                          

Zahájení školního roku 2017/2018

proběhne 4. září 2017 takto:
žáci 1. ročníků se sejdou v 9:00 hodin ve školní jídelně,
žáci ostatních ročníků v 10:00 hodin v kmenových třídách.

Žáci v Norsku

v rámci projektu Erasmus +

>> více

Obory studia

Maturitní obor

Učební obor

Nastavbové studium

Služby pro veřejnost

  • Turistické ubytování v domovech mláděže
  • Pronájem autobusu MB + VW
  • Nabídka stravování
>> více

Kontakty

Táboritská 941/II
379 01 Třeboň

TELEFON: 384 721 216, 384 758 220
EMAIL: info@ssrv.cz
FAX: 384 724 401
ID datové schránky: rhkyuzm

Partneři školy

bioproESFlogo ropmšmtdíla rožmberkůuniv 2ubytování

Kontakty

Střední škola rybářská
a vodohospodářská
Jakuba Krčína, Třeboň

Táboritská 941/II, 379 01 Třeboň

Email: info@ssrv.cz

Fax: 384 724 401, 384 758 232
Telefon: 384 721 216, 384 758 220

Mapa
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace Rozumím