PRÁVĚ PROBÍHÁ PROJEKT

Rekonstrukce a modernizace objektu Střední školy rybářské a vodohospodářské Jakuba Krčína

>> více

PRÁVĚ PROBÍHÁ PROJEKT

Traditions and Education as A Sharing of cultures around water

>> více

Vzdělání pro veřejnost

Nabízíme PROFESNÍ REKVALIFIKACE pro tyto profese:

  • Rybníkář
  • Líhňař
  • Pstruhař
  • Zpracovatel ryb
  • Chovatel vodní drůbeže
>> více

VIDEO vizitka

Podzimní výlovy rybníků 2013

Výlovy rybníků – jedno z témat OV. Naši žáci se tak učí jednotlivé pracovní činnosti pod vedením UOV a instruktorů OV z řad zaměstnanců Rybářství Třeboň a.s., hlavního smluvního pracoviště naší školy. Žáci si osvojují například zátah, jádření, brakování ryb (třídění podle váhy a druhu) a ostatní specifické činnosti  profese ,,Petrova cechu“.

Z technických důvodů může dojít ke změně plánovaného výlovu nebo zkrácení doby výlovu rybníka.

Termíny výlovů vybraných rybníků - podzim 2013

Datum    Rybník    Katastr.území    Výměra v ha
11.10.-13.10.    Rožmberk    Stará Hlína    647
15.10    Špačkov    Staňkov    58
21.10-24.10.    Horusický velký    Horusice    438
23.10.-24.10.    Spolský velký    Libín    137
29.10.-1.11.    Dvořiště    Dolní Slověnice    387
4.11.-8.11.    Bošilecký    Bošilec    200
18.11.-21.11.    Opatovický    Domanín    165

Kalendář akcí

POÚTSTČTSONE
                                          
Změny v rozvrhu

Jídelní lístek

od 25. do 27. září 2017

AKTUÁLNÍ jídelní lístek pro tento týden.

>> více

Obory studia

Maturitní obor

Učební obor

Nastavbové studium

Služby pro veřejnost

  • Turistické ubytování v domovech mláděže
  • Pronájem autobusu MB + VW
  • Nabídka stravování
>> více

Kontakty

Táboritská 941/II
379 01 Třeboň

TELEFON: 384 721 216
EMAIL: info@ssrv.cz
FAX: 384 724 401
ID datové schránky: rhkyuzm

Partneři školy

bioproESFlogo ropmšmtdíla rožmberkůuniv 2ubytování

Kontakty

Střední škola rybářská
a vodohospodářská
Jakuba Krčína, Třeboň

Táboritská 941/II, 379 01 Třeboň

Email: info@ssrv.cz

Fax: 384 724 401, 384 758 232
Telefon: 384 721 216

Mapa
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace Rozumím