PRÁVĚ PROBÍHAJÍ TYTO PROJEKTY

Rekonstrukce a modernizace objektu Střední školy rybářské a vodohospodářské Jakuba Krčína

 

Vzdělání pro veřejnost

Nabízíme PROFESNÍ REKVALIFIKACE pro tyto profese:

  • Rybníkář
  • Líhňař
  • Pstruhař
  • Zpracovatel ryb
  • Chovatel vodní drůbeže
>> více

VIDEO vizitka

Jarní přípravy včelstva na školní včelnici

Po podzimním léčení a dlouhé zimě, kterou včelstva přežívají v pevně semknutém chomáči v třetinovém až čtvrtinovém počtu oproti letnímu stavu, jsme se dali, s členy včelařského kroužku mládeže, s chutí do jarních příprav – natavování mezistěn, vkládání stavebních rámků, podněcování včelstev apod.

Vše vyústilo na školní včelnici květnovým nasazováním medníků, přičemž v současné době jsme již v příjemném očekávání medného výnosu, resp. zhodnocení naší celoroční práce a příprav na medobraní…

Za členy VKM při SŠRV Ing. Michal Matlas

Před 1. podzimním léčením včelPodzimní léčení včelPodzim.léčení_vkládání pásku s varidolemPo aplikaci varidoluPrvní jarní prohlídka_kontrola kladení matky a zásob2První jarní prohlídkaPrvní jarní prohlídka_vkládání plástů Práce žáků ve včelstvuVkládání mateří mřížkyVkládání mateří mřížkyOsazení 3.nástavku-medníkuNasazování medníkůVčelky plnící buňky medemPlástev s plodemExkurze u př. Němečka - výroba mezistěn a jiných produktů ze včelího vosku

Kalendář akcí

POÚTSTČTSONE
                                          
Změny v rozvrhu Rozpis praxe žáků

Obory studia

Maturitní obor

Učební obor

Nastavbové studium

Služby pro veřejnost

  • Turistické ubytování v domovech mláděže
  • Pronájem autobusu MB + VW
  • Nabídka stravování
>> více

Kontakty

Táboritská 688
379 01 Třeboň

TELEFON: 384 721 216
EMAIL: info@ssrv.cz
FAX: 384 724 401
ID datové schránky: rhkyuzm

Partneři školy

Jihočeský krajbioproESFlogo ropmšmtdíla rožmberkůuniv 2ubytování

Kontakty

Střední škola rybářská
a vodohospodářská
Jakuba Krčína, Třeboň

Táboritská 688/II, 379 01 Třeboň

Email: info@ssrv.cz

Telefon: 384 721 216

Mapa
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace Rozumím