Zpracování osobních údajů

podle Obecného nařízení 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, tzv. GDPR

 

Škola jako správce osobních údajů zpracovává osobní údaje těchto subjektů údajů: žáků, zákonných zástupců žáků a zaměstnanců.

Škola vede Záznamy o činnostech zpracování, za které odpovídá, a to v písemné i elektronické podobě. Jsou k dispozici ve škole.

Škola plní svou informační povinnost správce osobních údajů tím, že na webových stránkách má vyvěšené Informace o zpracování osobních údajů.

Používané právní tituly pro zákonnost zpracování jsou:

  • splnění právní povinnosti správce
  • veřejný zájem správce
  • oprávněný zájem správce
  • splnění smlouvy
  • ochrana životně důležitých zájmů
  • souhlas se zpracováním osobních údajů udělený subjektem údajů.

 

Zpracovává-li škola osobní údaje na základu veřejného nebo oprávněného zájmu správce, je možné vznést námitku proti zpracování osobních údajů:

  • zasláním zprávy na e-mailovou adresu: info@ssrv.cz
  • zasláním dopisu na kontaktní osobu školy: Lenka Majerčáková, Táboritská 688, 379 01 Třeboň

Zpracovává-li škola osobní údaje na základě souhlasu subjektu údajů, je tento souhlas kdykoliv odvolatelný:

  • zasláním zprávy na e-mailovou adresu: info@ssrv.cz
  • zasláním dopisu na kontaktní osobu školy: Lenka Majerčáková, Táboritská 688, 379 01 Třeboň

 

Nařízení GDPR zavádí následující práva subjektu údajů:

  • právo na přístup k osobním údajům, které správce o subjektu údajů zpracovává (čl. 15);
  • právo na opravu v případě vedení nepřesných či neúplných osobních údajů u správce (čl. 16);
  • právo na výmaz („právo být zapomenut“) v případě, že osobní údaje nejsou potřebné pro daný účel nebo byly zpracovávány protiprávně (čl. 17);
  • právo na omezení zpracování, pokud subjekt údajů popírá přesnost údajů, zpracování je protiprávní, správce už údaje nepotřebuje (čl. 18);
  • právo na přenositelnost údajů jinému správci (čl. 20);
  • právo vznést námitku v případě veřejného či oprávněného zájmu správce
  • (čl. 21);
  • právo podat stížnost u dozorového orgánu (tzn. Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, Praha 7), pokud se subjekt údajů domnívá, že zpracováním jeho osobních údajů je porušeno nařízení GDPR (čl. 77).

 

Kontaktní údaje pověřence na ochranu osobních údajů:

Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a Středisko služeb školám,
České Budějovice, Nemanická 7
gdpr@zvas.cz
tel. 608 057 836

kontaktní místo a doručovací adresa:
Komenského 2235, 390 02 Tábor

 

Informace o zpracování osobních údajů, včetně přístupu k nim, je možné získat po kontaktování osoby správce:

Lenka Majerčáková
Táboritská 688, 379 01Třeboň
384 721 216
info@ssrv.cz

Kalendář akcí

POÚTSTČTSONE
                                          
Změny v rozvrhu Rozpis praxe žáků

5.8.2022 - poslední možnost podání přihlášky

na opravné a náhradní závěrečné zkoušky v září 2022

29.6.2022 - poslední možnost podání přihlášky

k maturitní zkoušce - Podzim 2022

PRÁVĚ PROBÍHAJÍ TYTO PROJEKTY

Rekonstrukce a modernizace objektu Střední školy rybářské a vodohospodářské Jakuba Krčína

 

Kontakty

Táboritská 688
379 01 Třeboň

TELEFON: 384 721 216
EMAIL: info@ssrv.cz
FAX: 384 724 401
ID datové schránky: rhkyuzm

 

Partneři školy

Jihočeský krajbioproESFlogo ropmšmtdíla rožmberkůuniv 2ubytování

Kontakty

Střední škola rybářská
a vodohospodářská
Jakuba Krčína, Třeboň

Táboritská 688/II, 379 01 Třeboň

Email: info@ssrv.cz

Telefon: 384 721 216

Mapa

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout