ŠKOLNÍ PSYCHOLOG

Povídání o stresu, který s sebou nese i situace, ve které se nyní nacházíme

 

Každý z nás se s náročnou životní situací (a těch je hodně, každý si v průběhu života nějakou budeme muset projít, a ta současná k nim rozhodně patří) vyrovnáme jinak.

 

Chcete se dozvědět víc?

>> více

PRÁVĚ PROBÍHAJÍ TYTO PROJEKTY

Rekonstrukce a modernizace objektu Střední školy rybářské a vodohospodářské Jakuba Krčína

 

Vzdělání pro veřejnost

Nabízíme PROFESNÍ REKVALIFIKACE pro tyto profese:

  • Rybníkář
  • Líhňař
  • Pstruhař
  • Zpracovatel ryb
  • Chovatel vodní drůbeže
>> více

VIDEO vizitka

č. 52 - Maturitní zpravodaj

Ve zpravodaji žáci naleznou nejdůležitější informace k podání přihlášky k maturitní zkoušce a základní informace k organizaci maturitní zkoušky v letošním školním roce.

Hlavním tématem 52. čísla Maturitní zpravodaje je správné vyplnění a včasné odevzdání přihlášky k maturitní zkoušce. Kromě toho zpravodaj žákům poskytne i další nejužitečnější informace o podobě maturitní zkoušky ve školním roce 2019/2020, zkušebních předmětech společné části, nejdůležitějších termínech v obou zkušebních obdobích a další rady a doporučení k přípravě ke zkoušce.

Maturitní zpravodaj č. 52 [PDF, 2,18 MB]

Kalendář akcí

POÚTSTČTSONE
                                          
Změny v rozvrhu Rozpis praxe žáků

Profesní kvalifilkace PSTRUHAŘ

Dne 25. května 2020 od 7:00 hodin proběhne profesní kvalifikace PSTRUHAŘ.

>> více

Obory studia

Maturitní obor

Učební obor

Nastavbové studium

Služby pro veřejnost

  • Turistické ubytování v domovech mláděže
  • Pronájem autobusu MB + VW
  • Nabídka stravování
>> více

Kontakty

Táboritská 688
379 01 Třeboň

TELEFON: 384 721 216
EMAIL: info@ssrv.cz
FAX: 384 724 401
ID datové schránky: rhkyuzm

Partneři školy

Jihočeský krajbioproESFlogo ropmšmtdíla rožmberkůuniv 2ubytování

Kontakty

Střední škola rybářská
a vodohospodářská
Jakuba Krčína, Třeboň

Táboritská 688/II, 379 01 Třeboň

Email: info@ssrv.cz

Telefon: 384 721 216

Mapa
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace Rozumím