Opravné a náhradní závěrečné zkoušky

V souladu s § 5 vyhlášky MŠMT ČR č. 47/2005 Sb. o ukončování vzdělávání ve středních školách závěrečnou zkouškou a o ukončování vzdělávání v konzervatoři absolutoriem v platném znění, stanovil ředitel školy po dohodě se zkušební komisí termíny konání opravných a náhradních závěrečných zkoušek takto:

 

Varianta A:

Písemná část: 6. září 2022 v 8:00 hod.

Praktická část: 7. září 2022 v 7:00 hod.

Ústní část: 15. září 2022 ve 12:30 hod.

 

Varianta B:

Písemná část: 1. prosince 2022 v 8:00 hod.

Praktická část: 2. prosince 2022 v 7:00 hod.

Ústní část: 16. prosince 2022 ve 12:30 hod.

 

Varianta C:

V měsíci červnu 2023 v termínu závěrečných zkoušek pro školní rok 2022/2023 (bude upřesněno v měsíci říjnu 2022).

 

Zkouška proběhne v budově školy.

Tyto termíny jsou zveřejněny na vývěsce v budově školy a na www.stránkách školy.

 

Upozorňuji na znění §5 odst. 2, vyhl. 47/2005 Sb.: „Uchazeč oznámí řediteli školy písemně, ve kterém termínu chce náhradní zkoušku nebo opravnou zkoušku konat. Oznámení musí být doručeno řediteli školy nejpozději 1 měsíc před konáním zkoušky.“

 

Třeboň, dne 15. června 2022

Ing. Aleš Vondrka, Ph.D., vr.
ředitel školy  

Kalendář akcí

POÚTSTČTSONE
                                          
Změny v rozvrhu Rozpis praxe žáků

5.8.2022 - poslední možnost podání přihlášky

na opravné a náhradní závěrečné zkoušky v září 2022

28.6.2022 - poslední možnost podání přihlášky

k maturitní zkoušce - Podzim 2022

PRÁVĚ PROBÍHAJÍ TYTO PROJEKTY

Rekonstrukce a modernizace objektu Střední školy rybářské a vodohospodářské Jakuba Krčína

 

Kontakty

Táboritská 688
379 01 Třeboň

TELEFON: 384 721 216
EMAIL: info@ssrv.cz
FAX: 384 724 401
ID datové schránky: rhkyuzm

 

Partneři školy

Jihočeský krajbioproESFlogo ropmšmtdíla rožmberkůuniv 2ubytování

Kontakty

Střední škola rybářská
a vodohospodářská
Jakuba Krčína, Třeboň

Táboritská 688/II, 379 01 Třeboň

Email: info@ssrv.cz

Telefon: 384 721 216

Mapa

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout